0898 318 207 nenovgas@gmail.com

ЗА НАС

Ненов Газ Сервиз ЕООД е оторизиран сервиз за отопление и соларна техника. Сервиз с утвърдена позиция, изградена силна концепция и перфекционизъм за своята работа.

 

Какво правим ние?

Конструкции

Изграждаме и монтираме отоплителни и соларни системи.

Поддръжка

Поддръжка в гаранционен и извънгаранционен срок за някои марки.

Качество

Ненов Газ Сервиз гарантира най-добро качество на соларните и отоплителни системи, който изгражда и монтира.

НЕНОВ ГАЗ ЕООД

Оторизираният сервиз за отоплителна и соларна техника Ненов Газ Сервиз има дългогодишен опит и утвърдена позиция в бранша. Ненов Газ ЕООД е фирма, която е изградила силна концепция, която следва в работата си. Тя се отнася до стриктно контролиране на работния процес и перфекционизъм при изпълнението на всеки поет ангажимент от фирмата.

Комплексните услуги, които се включват в дейността й, дават възможност на клиента да бъде сигурен, че има на разположение екип, който ще се погрижи, както за монтажа на отоплителната и соларна система, така и за нейната техническа поддръжка в гаранционен срок, но също така и в извънгаранционен на марките Viessmann, Bosch, Ромстал – българските котли и горелки и много други.

Ненов Газ се радва на многобройни клиенти, в множество градове в страната. Фирмата се занимава с Газови и Електро проекти, а за бъдеще предвижда разширяване на своята дейност.

 

Във фирмата работят опитни специалисти, които притежават необходимата техническа компетенция, за да вършат работата си не просто пълноценно, но и със завиден перфекционизъм. Те непрекъснато повишават своите познания в областта на отоплителните и соларни техники, следейки новите тенденции в областта и запознавайки се с тях в дълбочина.

Винаги избираме само най-доброто

9

Български котли и горелки.

9

25 годишна гаранция на съединението за фитинг тръба PEX-Al на фирма Blansol S.A.

9

Проектиране и монтаж на най-новата газова и соларна техника. И още много други.

БЪРЗО ЗАПИТВАНЕ

Политика за поверителност*

СОФИЯ, ул. "Самодивско изворче", бл, 27, 1330 ж.к. „Разсадника – Коньовица“

0898 318 207

nenov_gas_service@mail.bg

Pin It on Pinterest